fbpx

Syarikat Kami

Mengenali Kami

Unihome pakar penyelesaian sistem rumah pintar yang menawarkan pelbagai perkhidmatan berkualiti tinggi seperti automasi rumah, sistem keselamatan rumah yang boleh meningkatkan kecekapan tenaga dan menjimatkan wang.

Service is our Business!
Perfection is our Goal!
Satisfaction is our Guarantee!

Adakah anda sedang mencari sistem rumah pintar yang boleh membantu menjimatkan wang dan meningkatkan kecekapan tenaga rumah anda?

Anda mahukan pakar tempatan yang menjalankan perkhidmatan sistem rumah pintar dan menyediakan penyelesaian secara menyeluruh untuk anda?

Hubungan OKG Unihome hari ini dan lihat apa yang kami sediakan untuk anda.

Misi Unihome

Berpengkalan di Kota Bahru Kelantan, Malaysia dan menyediakan keperluan rumah pintar kepada pemilik rumah di Kelantan, Terengganu dan Pahang. Unihome fokus dalam menawarkan servis yang berkualiti dan sokongan dalam setiap sesi konsultasi rumah pintar.

Misi kami adalah untuk menyampaikan ketiga-tiga bahagian perkhidmatan hebat - berkualiti tinggi, pemulihan pantas dan harga yang berpatutan.

Unihome menawarkan pelbagai penyelesaian rumah pintar untuk pelanggan kediaman kami termasuk:

 • Automasi rumah
 • Keselamatan rumah
 • Penjimatan tenaga
 • Penyejukan rumah
 • Bilik Pameran OKG Unihome di KB Kelantan


  Kenapa Memilih Unihome?

  Unihome menawarkan penyelesaian rumah yang berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan. Kami menghargai pelanggan kami dan bekerja sama-sama untuk memastikan kepuasan pelanggan sepenuhnya.

  Sebelum, semasa dan selepas sesi rundingan, kami akan sentiasa bersedia untuk menjawab sebarang soalan dan memberi pengalaman terbaik.

   Hubungi Kami

  Untuk mengetahui lebih lanjut mengena OKG Unihome, hubungi kami hari ini dan wakil kami akan membantu dan menjawab pertanyaan anda.

  Pastikan anda ikuti kami di Facebook untuk menjadi sebahagian daripada komuniti Unihome.