fbpx

Penebat Rumah ECOWOOL

Dapatkan penebat rumah terbaik

Adakah anda mencari cara menlindungi rumah anda? Tetapi apakah kaedah penebatan terbaik di luar sana? Perkara ini yang selalu difikirkan oleh berjuta-juta rakyat Malaysia untuk menangani keadaan iklim topika di Negara ini. Iklim tropika sering dikaitkan dengan suhu panas dan kelembapan yang tinggi. Keadaan ini menyebabkan peluh yang berlebihan dan dehidrasi.

Unihome menyediakan produk yang dapat membantu mengubah hidup anda. Satu perubahan akan menjadikan ruang kehidupan anda kondusif dan selesa. Produk ini dikenali sebagai ECOWOOL. Produk popular yang digunakan berdekad lamanya kerana manfaat yang ada.

Manfaat Penggunaan ECOWOOL

ECOWOOL diperbuat daripada produk mineral bulu kaca. Ia terkenal kerana penggunaannya dalam penebat bumbung rumah. Mari kita lihat manfaat penggunaan ECOWOOL:

Mengurangkan Suhu

ECOWOOL terkenal dengan kebolehan menyejukkan rumah. Haba boleh memberi kesan buruk kepada kesihatan seseorang. Haba yang melampau boleh menyebabkan kejutan, strok haba dan sebagainya. Anda disyorkan pergi ke tempat yang sejuk dan dingin. Dengan produk ini, membolehkan tempat-tempat seperti itu berada di sekitar rumah anda.

Membersihkan Ruang Kediaman Anda

Kelembapan membawa kepada pertumbuhan bakteria yang menyebabkan pembiakan kuman. Perkara ini cenderung berlaku di dalam kawasan tertutup seperti rumah dan bangunan. Oleh itu, mempunyai penebat yang menyejukkan suhu sangat bermanfaat kerana dapat mengeringkan rumah anda, dan seterusnya, membunuh bakteria.

Bahan Kalis Bunyi

Inilah ciri fleksibiliti produk ini, ia boleh mengurangkan bunyi bising sekitar ruang kediaman anda. Bahan ini boleh penebat diantara dinding, bumbung dan siling anda.

Pencemaran bunyi bising berlaku disebabkan beberapa faktor. Malaysia amat sinonim dengan musim hujan dan ribut sering berlaku di Asia Tenggara. Dengan penggunaan produk ini dapat mengekalkan suasana yang tenang tidak kira apa jua keadaan cuaca.

Kesimpulannya, ECOWOOL adalah produk mesra alam dan tidak menjejaskan alam sekitar. Produk ini juga jimat tenaga dan cekap. Semua dalam satu, produk ini ditawarkan dengan harga berpatutan. Buat tempahan hari ini untuk menikmati rumah yang lebih selesa.

Mengurangkan Suhu Rumah Sekarang

penebat yang menyejukkan suhu dapat mengeringkan rumah anda, dan seterusnya, membunuh bakteria

Hubungi Kami