fbpx

Pagar Automatik UniGate

Sistem Pagar Lipatan UniGate

Sejak 2009, syarikat DeLUX sudah menjadi suatu jenama yang dikenali oleh ramai orang. DeLUX telah mengeluarkan sistem pagar lipatan pertama tanpa lindasan yang diperbuat dari aluminium sepenuhnya, UniGate.

Tanpa Lindasan, Tiada Kebimbangan

Tidak dapat dinafikan lagi, pagar lipatan konvensional memang sangat cantik dan kelihatan gah di mata ramai. Kepelbagaian corak dan hiasannya mampu membuatkan anda menjadi rambang mata. Persoalannya disini, adakah pagar rumah anda itu akan kekal bersinar dan menarik pada lima tahun akan datang? Adakah anda pasti bahawa pagar rumah anda dapat bertahan selama lebih lima tahun lagi?

Dengan UniGate, anda tidak perlu risau akan semua persoalan tadi. Kini, anda tidak perlu fikir lagi tentang jubin lantai anda yang mungkin akan tercalar semasa pemasangan pagar dilakukan. Tambahan pula, UniGate dapat mengelakkan masalah air dan kotoran yang terperangkap. DeLUX UniGate menyediakan anda dengan pelbagai pilihan yang lebih baik daripada pagar lipatan konvensional.

Selain itu, anda juga dapat menikmati perkhidmatan penyelenggaraan percuma yang dapat menjimatkan beratus-ratus ringgit.

Apakah Keunikan UniGate?

Keunikan UniGate terserlah apabila ia menggunakan 30 bearing yang tahan lama berbanding pagar lipatan biasa yang hanya mempunyai 12 bearing sahaja. Penggunaan bearing yang lebih banyak bersama engsel yang boleh dilaras dapat memberikan pergerakan yang lebih lancar dan seterusnya mengurangkan geseran terhadap permukaan lantai. Hasilnya, masalah pagar lipatan tenggelam dapat dielakkan walaupun setelah digunakan selama beberapa tahun. Dengan ketiadaan trek, UniGate memudahkan anda semasa kerja-kerja pembersihan garaj dilakukan. Anda tidak perlu lagi risau tentang masalah takungan air atau kotoran tersekat di garaj kesayangan anda.

UniGate Bergaya dan Selamat

Kebiasaanya, masalah trek tenggelam yang digunakan oleh pagar lipatan konvensional mempengaruhi operasi pagar. Lantaran, menambahkan lagi masalah pemilik yang sedia ada. Lebih-lebih lagi, keadaan ini juga menyebabkan kecalaran pada jubin lantai. Dengan adanya Unigate, anda tidak perlu bimbang tentang masalah ini lagi. Tambahan pula, keseluruhan struktur pagar UniGate adalah berfabrikasikan skru. Jadi, tiada kimpalan yang dilakukan. Maka, anda bukan sahaja dapat memiliki sebuah pagar rumah yang indah. Bahkan, anda juga akan berupaya mengelakkan kerosakan pada harta benda anda yang lain.

Disebabkan oleh elemen reka bentuknya yang inovatif, ia membenarkan UniGate untuk dibuka dengan lebih luas tetapi hanya menggunakan ruang kurang daripada 50%. Hal ini menjadikannya sangat sesuai untuk penghuni bandar. Selain itu, UniGate dihasilkan dengan sentuhan celupan panas bergalvani dan serbuk premium bagi mencegah karat dan mengekalkannya pada keadaan operasi yang optimum. DeLUX UniGate menawarkan pelbagai pilihan bahan seperti Aluminium sepenuhnya, besi dan keluli tahan karat.

Menjaga Keselamatan Anak-anak – Tanpa Lindasan, Tanpa Roda, Tiada Kemalangan

DeLUX UniGate memastikan keselamatan anak-anak anda sentiasa terjamin. Kanak-kanak juga tidak akan terperangkap di antara pintu pagar kerana UniGate sudah dilengkapi dengan fungsi auto-terbalik yang dapat mengesan objek di antara pintu pagarnya. Selain itu, UniGate turut dilengkapi dengan sistem penggera terbina dengan kuasa sandaran selama 48 jam untuk beroperasi tanpa sebarang gangguan.

FAQ

1Adakah semua harga termasuk dengan pagar, moto, pemasangan dan penghantaran?
Ya, kesemua harga termasuk dengan pagar, moto, pemasangan dan penghantaran.
2Apa jenis bahan penggunaan Unigate?
Penggunaan bahan Unigate adalah Aluminium.
3Adakah Unigate menyediakan teknologi keselamatan yang tinggi?
Ya. Unigate menyediakan 3 perlindungan untuk menghalang pemecah gaya yang dipatenkan 3 sistem kunci lengan titik balik, penyumbat yang selamat dan selang kuasa anti.
4Apa saiz standard untuk rumah teres?
Saiz standard untuk rumah teres ialah 10‘ x 5‘
5Berapa banyak patern Unigate sediakan?
Unigate menyediakan 8 corak yang berbeza iaitu tanoshi, rakki, kontemporari, symer, loop, safari dan maze.

Dapatkan DeLUX Unigate Anda Sekarang

Nikmatilah pagar lipatan automatik tanpa lindasan di rumah.

Hubungi Kami