fbpx

Sistem Rumah Pintar

Home Automation

Rumah Automatik

Rumah automatik memberikan kemudahan kawalan jauh fungsi rumah anda dengan telefon pintar. Baca lagi

Home Security

Keselamatan Rumah

Sistem penggera boleh memantau rumah anda tidak kira di mana jua anda berada dan memberikan anda ketenangan fikiran. Baca lagi

Energy Saving

Penjimatan Tenaga

Mengurangkan perbelanjaan rumah untuk bayar elektrik bil kerana penggunaan yang tidak cekap dan berbaloi. Anda juga dapat mengurangkan pencemaran dan menyelamatkan alam sekitar. Baca lagi

House Cooling

Menyejukkan Rumah

Mengurangkan kepanasan haba dan menyegarkan udara di dalam rumah secara semulajadi tanpa mengunakan elektrik dan penyaman udara. Baca lagi

Memiliki rumah pintar sekarang

KAMI SUDAH MEMASANG
 

PRODUK

Popular

Rumah Pintar akan memberikan kemudahan hidup, kenyamanan, keamanan dan keselamatan dalam mengendalikan rumah anda secara automatik.


Kualiti premium
Paten direka

PELANGGAN GEMBIRA
 • Nur atikah
  Rekabentuk yang menarik untuk rumah saya. Selain itu jimat ruang bagi rumah saya yang siling rendah. Produk ini juga jimat elektrik dan tidak perlu rendahkan suhu penyaman udara untuk mendapatkan udara yang dingin. Seperti biasa, ecofan boleh mengitar semula udara panas kepada udara sejuk. Perbezaan antara kipas siling biasa dengan ecofan ialah dari segi keselamatan. Ecofan menyediakan penutup kipas untuk keselamatan bagi siling rendah seperti rumah saya. Saya sangat mencadangkan produk ini kepada semua orang.
  Nur’Atikah
 • izati husnah
  Q-Lux adalah produk mesra alam dan juga jimat elektrik. Rekabentuk yang menarik dan bahannya yang tidak mudah pecah menjadi keutamaan pelanggan. Selain itu, lampu ini hanya menggunakan watt yang rendah untuk mengeluarkan kecerahan yang tinggi berbeza dengan lampu biasa.
  Izati Husna
 • Eisel
  Suis yang elegan dan boleh mencantikkan rekabentuk dalaman rumah saya. Mudah dan memberi masa saya bersama keluarga. Boleh menikmati persekitaran rumah yang selamat. Saya boleh mengawal keadaan rumah walaupun dimana sahaja saya berada. Produk ini mesra alam dan jimat elektrik.
  Eisel
 • Suriani
  Sangat elegan, kami boleh memilih pelbagai pilihan design yang disediakan. Kami juga menerima penjelasan yang jelas mengenai produk ini. Pemasangan yang lancar tanpa merosakkan lantai kami. Pagar ini juga menyediakan alat penggera bagi penguna. Alat penggera berbunyi apabila seseorang cuba memanjat pagar tersebut. Ini salah satu kebaikan bagi kami dari segi keselamatan rumah. Kami menerima perkidmatan yang terbaik dan produk yang berguna. Saya sangat berpuas hati dari semua segi.
  Suriani
 • Apabila saya menggunakan Zepher rumah saya semakin dingin. Zepher boleh mengurangkan rasa haba di dalam rumah. Zepher merupakan produk yang jimat elektrik kerana menggunakan tenaga solar. Zepher juga mengitar semula udara panas kepada udara sejuk. Bagusnya produk Zepher kerana kuasanya 20 kali lebih kuat kipas ventilasi yang konvensional.
  Shangri Wey